Хасково

Безплатни лекции за кърменето и отглеждането на детето в Хасково

Бебе, илюстрацияСерия безплатни лекции организира в Хасково консултантът към Национална асоциация „Подкрепа за кърмене“ Силвия Трендафилова. Първата от тях ще бъде в четвъртък в един от детските кътове в областния град.

Как жените да се подготвят за кърменето и да предотвратят проблеми, кои са позите за кърмене и какво може да се очаква от бебето, са част от темите, по които ще се говори на срещата. Ще има и демонстрация на приспособления за носене на бебета – слингове.

„Лекцията е подходяща за бременни и родители на новородени. Целта ни е майките да имат полезна и адекватна информация“, обясни за Haskovo.info Силвия Трендафилова. Идеята й е тази инициатива да прерасне в училище за родители, каквото на този етап липсва на младите родители от Хасково.

Идеята е лекции да има всеки втори четвъртък от месеца. Те ще се водят от лекари, акушерки, гинеколози, неонатолози, ортопеди, за да отговорят на всички въпроси на бъдещите и настоящи майки. Лекторът на второто събиране дори вече е ясен. Това е д-р Живко Христов. Той е един от петимата медици от областта, включени в класацията „Лекарите, на които вярваме“ на в. „24 часа“. Той ще говори на тема „Първи грижи за бебето у дома“. Участниците в нея ще получат подаръци от производители на бебешки аксесоари.

За повече информация за мястото и часа на лекциите: Силвия Трендафилова – 0878 927 209.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mira
mira
10.04.2012 19:32 19:32

bravo na D-R Xristov,4est mu pravia

Back to top button