Хасково

Остават в болница ранените при катастрофите в Хасковско

Детето и жената, които вчера пострадаха при две катастрофи в Хасково и на пътя за Минерални бани, остават в болница, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, лек автомобил блъсна 11-годишно момиче на булевард „Раковски“ в Хасково. От полицията посочват, че 19-годишната шофьорка на колата е ударила внезапно изскочилото на платното дете, което е настанено за лечение в МБАЛ – Хасково.

Пробата за алкохол на водачката е отрицателна, взета е кръвна проба за употреба на дрога.

КатастрофаМалко по-късно на пътя за Минерални бани се удариха микробус и лек автомобил. 44-годишен водач от селото е шофирал Фолксваген, на който е загубил управлението и е ударил насрещно движещ се автомобил Мазда, шофиран от 43-годишна жена от село Жълти бряг.

От сблъсъка е пострадала жената, която е настанена в хасковската болница без опасност за живота. Взети са кръвни проби. Съставен е акт.

Автомобил блъсна момиче на пешеходна пътека в Хасково

Бус и лека кола се удариха в час пик в Хасково, както и на пътя за Минерални бани

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button