Регион

Общински съветници даряват с подаръци училища и детски градини

Яйца, илюстрацияВеликденски дървени яйца ще получат всички детски градини и училища на територията на община Димитровград като подарък от Общински съвет – Димитровград.

В последните работни дни от седмицата яйцата ще бъдат поднесени лично от местни парламентаристи, придружени с поздравителен адрес от председателя на Общинския съвет Стефан Димитров по повод предстоящите Великденски празници.

Същия подарък ще получат и потребителите на Дневния център за възрастни с увреждания и Дневния център за деца с увреждания, както и кръжочниците от НАОП „Джордано Бруно“. 

Яйцата са със значително по-големи размери от тези на обикновените. Боядисани са в традиционния червен цвят и върху тях има надпис в златисто „Христос воскресе“.

Изработката им е дело на талантливия димитровградския дърворезбар Георги Георгиев. Неговите произведения са сред най-предпочитаните по време на изложбите-базар, които ежегодно се организират в града ни.    

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button