Хасково

Хасковлия осъди общината да му плати ремонта на колата

Съдът в ХасковоХасковският районен съд постанови община Хасково да изплати 402 лева за щатите по автомобила на гражданин, който пропаднал с колата си в дупка. Инцидентът станал през октомври миналата година на бул. „Васил Левски“.

Автомобилът пропаднал в неохраняема шахта на пътното платно, което причинило щети по ходовата му част. Отстраняването им струвало 402,10 лв. Основание за иска е, че пътят е публична общинска собственост.

Хасковлията претендирал и за 800 лева неимуществени вреди, изразяващи се в стрес, уплаха и напрежение, но това искане не е удовлетворено, защото не били налице доказателства за „душевни болки в необичаен обем“.

Освен 402,10 лв. Община Хасково трябва да заплати и разходите по делото в размер на 83,62 лв. Решението подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
HelloHieno
HelloHieno
11.04.2012 23:01 23:01

Maina to4no taka BRAVO !!!!! 4uditeli se za nomera na kolata ..5..5 e

Back to top button