Регион

Запали се локомотив на бързия влак от Димитровград за Горна Оряховица

За инцидент тази сутрин с бързия влак от Димитровград за Горна Оряховица съобщават от БДЖ.

Композицията престоява от 7:34 ч. в участъка между гарите Змейово и Тулово поради възникнала повреда в помощния двигател компресор на локомотива. Впоследствие от машинното отделение на локомотива започнал да излиза гъст дим.

От локомотивната бригада са задействали противопожарната система на машината и са подали сигнал на тел. 112. В момента на мястото екипи на пожарната работят по обезопасяване на локомотива. При възникналата ситуация не е имало опасност за пътниците и персонала във влака, допълват от железниците.

В композицията пътуват около 40 души, които са превозени до гара Тулово със съдействието на превозния персонал и екипите на пожарната. Създадена е организация за транспортиране на пътниците с друг влак от гара Тулово до гара Горна Оряховица.

До този момент не е засегнато движението на другите влакове, които преминават в този участък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button