Спорт

Сестри Стоеви са на финал в Кардиф

Хасковлийките Стефани и Габриела Стоеви се класираха за финала на двойки жени на международния турнир по бадминтон в Кардиф (󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿Уелс), който е с награден фонд 15 000 щатски долара и е олимпийска квалификация за Париж 2024, съобщават от федерацията.

Така сестрите, поставени под номер 1️ в основната схемата си осигуриха минимум сребърен медал в надпреварата. Българките поведоха с 5:1 в първия гейм срещу петите поставени датчанки Юли Фине-Ипсен и Маи Суров, след което съперничките им се отказаха след 3 минути на корта поради контузия.

В спор за титлата по-късно днес Стефани Стоева и Габриела Стоева ще играят с победителките от двубоя между номер 8️ Шарон Бауер и Емили Верселот (Франция) и номер 7️ Наташа Антонисен (Дания) и Алиса Тиртосентоно (Нидерландия).

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button