Хасково

Мъж оцеля по чудо, след като снаряд избухна в ръцете му

Динево52-годишен мъж оцеля по чудо, след като буквално в ръцете му гръмна снаряд. Инцидентът станал малко преди 17 часа в хасковското село Динево. Кънчо Маринов опитал да разфасова с флекс снаряда, когато той гръмнал и се разпръснал на парчета в двора на къщата му.

Специалистите коментират, че е истинско чудо, че Кънчо е жив. Засегнати са краката му, като едното му стъпало е откъснато при взрива. Настанен е в хасковската болница.Няма опасност за живота му.

„Чу се истински гръм и се стреснах“, разказа пред Haskovo.info Ангел Ангелов. Съседът пръв открил пострадалия.

ДиневоКънчо събирал старо желязо от близкия военен полигон „Корен“. Било му станало хоби, но този път нямал късмет и попаднал на невзривян снаряд.

Присъстващите на мястото на инцидента предположиха, че мъжът е тръгнал да реже снаряда, за да може да го предаде за вторични суровини, защото пунктовете нямат право да приемат бомби.

Тъй като в двора му бе открит още един снаряд, районът бе отцепен. Очаква се специалисти да пристигнат, за да го обезвредят.

Динево Динево

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button