Спорт

Гимнастичките на „Аида“ приключиха успешно състезателната година със „Зимни принцеси“

Гимнастичките на хасковския клуб „Аида“ с председател Яна Михайлова взеха участие на последното си състезание за тази година – Международният турнир „Зимни принцеси“ във Велико Търново, организиран от СК „Етър Елит“.

Един от най-любимите ни турнири, на който винаги ни посрещат с толкова топлота и сърдечност и ни карат да се чувстваме прекрасно, доволни са от „Аида“, които са се представили достойно.

В турнира участваха 27 индивидуални състезателки в различни възрасти и дисциплини, 3 отбора в Естетическата гимнастика и 3 отбора в Гимнастрадата, единият от които беше отборът на майките.

АидаКласиране на гимнастичките на „Аида“:

Бронзов медал за Маргарита Иванова 2009 г. на бухалки и бронзов медал на обръч. Бронзов медал за Гергана Русева 2009 на обръч.

При 2010 г. Златен медал за Ивет Иванова на бухалки и бронзов медал на обръч. Два бронзови медала за Яна Александрова на бухалки и обръч.

АидаПри 2011г. Златен медал за Хавин Исмаил на без уред и бронзов медал на бухалки. Златен медал на Александра Димитрова на бухалки и златен медал на без уред. Сребърен медал за Даниела Тодорова на без уред и сребърен медал на обръч. Сребърен медал за Ирем Бекир на обръч и сребърен медал на без уред. Бронзов медал за Сесил Юсеин на обръч.

АидаПри 2012 г. Кристияна Петкова спечели златен медал на топка и сребърен медал на без уред. Зорница Радева спечели сребърен медал на топка и бронзов медал на без уред. Виктория Кьосева спечели сребърен медал на топка. Стефани Шопова спечели бронзов медал на топка и бронзов медал на без уред. Присияна Стоянова спечели сребърен медал на без уред. Деяна Христова спечели златен медал на топка и бронзов медал на без уред. Марияна Янкова спечели златен медал на без уред и сребърен медал на бухалки. Арзум Юсеин спечели бронзов медал на без уред. Емма Чепинска се окичи с бронзов медал на без уред. За Арзум и Емма това беше първо състезание.

АидаПри 2013 г. Ейлюл Ахмед заслужи бронзов медал на без уред Елис Чаглар остана 4-та.

При 2015 г. Калина Вълчева спечели златен медал на без уред. Бронзов медал за Божидара Русева на без уред. Бронзов медал за Дилек Сали на без уред. Дарина Чотова остана 4-та, Дилем Али се класира 6-та.

При 2016 г. Мерлин Рашид се окичи със златен медал на без уред. При 2017 г. Ирина Топалова спечели златен медал на без уред. При 2014 г. Туана Кавбер завоюва златен медал на без уред.

АидаВ Естетическата гимнастика златни медали за най-малките гимнастички във възраст 6 – 8 г., сребърни медали за 1-ви отбор 10 – 12 г., бронзови медали за 2-ри отбор 10 – 12 г.

В дисциплината Гимнастрада златни медали за „Барбита“ – Дилем, Дилек, Ирина, Божидара, Калина във възраст 7 – 10 г.

АидаЗлатни медали за „Хавайки“ – Мерве, Вивиан, Сияна, Аделина, Суде, Ямур, Преси, Деа, Дари във възраст 10 – 14 г. и златни медали за майките – Нешка, Магдалена, Татяна, Людмила, Шавер, Йорданка и Марияна във възраст над 30 години, които са гордост и пример за гимнастичките в залата.

АидаГорди сме с всички наши малки и големи гимнастички. Сърдечно благодарим на организаторите КХГ „Етър Елит“ и лично на Савина Ганчева за поканата и за незабравимите моменти, допълват от „Аида“.

Аида

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button