Регион

Задържаха немски водач с куп нарушения в Ивайловград

37-годишен немски водач с постоянен адрес в Ивайловград е задържан на 1 декември с куп нарушения на улица „Съединение“ в града, съобщават от полицията.

Той е управлявал лек автомобил Опел с чужди немски регистрационни табели, а мъжът шофирал повторно автомобила без данни за собственост в едногодишен срок от административното му наказание.

Дрегерът е отчел 1.08 промила алкохол, а тестът за дрога – употреба на канабис. В колата е открита метална кутия с грам канабис.

Срещу водача е образувано досъдебно производство и са му съставени 3 акта по Закона за движение по пътищата.

В региона са задържани още четирима пияни шофьори. 36-годишен от харманлийското село Българин е шофирал Фолксваген с 2.68 промила алкохол, 55-годишен от хасковското село Динево е карал товарен автомобил Форд с 2.06 промила алкохол, 44-годишен кърджалиец е шофирал в Димитровград с 1.44 промила, а 44-годишен от село Длъгнево – с 1.8 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button