Хасково

Ароматизираща свещ подпали апартамент в „Бадема“

Пожар, архивЗабравена ароматизираща свещ е подпалила апартамент в блок 20 в хасковския кв. „Бадема“, съобщават от Областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Инцидентът е станал в петък по обяд. Огънят е опушил 200 кв.м. стени и покъщнина. Апартаментът е спасен.

При друг инцидент късо съединение е подпалило асансьора на единия от входовете на бл. 31 в кв. „Орфей“. Унищожено е командното табло на асансьора.

През празничните дни огнеборците са гасили и два автомобила. В събота се е подпалила „Тойота“ в любимешкото село Лозен. Заради късо съединение е изгорял левия преден фар на японската кола и ел. кабели.  В Любимец пък вчера се е подпалил „Нисан“. Техническа неизправност е унищожила част от двигателя на возилото.

Служителите на ОУ „Пожарна безопасност и защита на населението“ са гасили още 9 пожара без материални загуби в сухи треви, контейнер, комин, шахта и стая в къща. Регистрирани са и две лъжливи повикания в Димитровград и ивайловградското село Одринци.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button