Хасково

Благотворителна кампания „Споделена трапеза“ в Хасково

Благотворителна кампания „Споделена трапеза“ организират в навечерието на Коледно-новогодишните празници от Клуб за Бъдеще – Хасково.

Събират се дълготрайни хранителни продукти, които ще бъдат дарени на нуждаещи се хора от града и региона. Непосредствено преди раздаването могат да се добавят и продукти за бърза консумация като печива, млечни, плодове, зеленчуци и други. Кошници за дарения са поставени в 7 магазина и 1 кафе в Хасково.

За да усмихнат и дарят още повече топлина, организаторите добавят и детски рисунки, за да има нещо мило и за душата на хората.

Деца и родители от 1 Г и 3 Б клас от ОУ „Любен Каравелов“ с подкрепата на училищното ръководство също се включиха в инициативата. На 5 декември във фоайето на училището те ще дарят рисунките си на Клуб за Бъдеще Хасково. Децата са изработили картички с коледни пожелания, за да усмихнат тези, при които ще отидат. Те са събрали и над 300 лв., с които ще бъдат закупени хранителни продукти за инициативата.

Целта на инициативата е преди празници събраното да бъде дарено на семейства, за да се чувстват по-добре, да усетят подкрепа и да знаят, че не са сами.

Настоящата кампания продължава до 20 декември 2023 г. Всеки, който желае може да се включи чрез обектите или да се свърже с Клуб за Бъдеще Хасково във Фейсбук или на имейл kbhaskovo@gmail.com. „Клубовете за бъдеще“ са към инициативата на Лазар Радков „Капачки за бъдеще“.

Адреси на обектите, включени в кампанията „Споделена трапеза“:

„Нелина“ 2, ул. „Добруджа“ 53 А
„EDDY“, ул. „Добруджа“ 58на“ 2, ул. „Добруджа“ 53 А
„World shop“, ул. „Дунав“ 34.
„IRIKA Coffee & Juice“, ул. „Хан Кубрат“ 8 (до УниКредит Булбанк).
„Килера“, ул. „Георги Бенковски“ 50, ж.к. Любен Каравелов.
„Лидия“, ул. „Тутракан“ 17
„Бай Данчо“, ул. „Македония“ 70
„Дарлинг“, ул. „Цар Самуил“ 18

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button