Хасково

Блъснатата пешеходка в Хасково остава в болница

64-годишната пешеходка, която вчера беше ударена от лек автомобил до Бизнес центъра в Хасково остава за наблюдение в болницата, съобщават от полицията.

Както Haskovo.info писа, преди обяд на кръстовището между улиците „Христо Ботев“ и „Цар Освободител“ автомобил Опел удари пресичащата жена. Дрегерът на шофьора не отчете алкохол, но по-късно пробата за дрога е отреагирала на канабис.

В 14:50 часа на улица „Узунджово“ 68-годишна водачка на Мазда при маневра на заден ход е ударила паркиран Форд. При произшествието няма пострадали, но тестът за дрога на жената е отреагирал на амфетамин. Хасковлийката не е задържана по здравословни причини.

Блъснаха неправилно пресичаща жена до Бизнес центъра в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ХаскУвлия
ХаскУвлия
06.12.2023 16:10 16:10

Изключително много неадекватно пресичащи пешеходци, буквално пресичат като кучета, нито се оглеждат ,нито чуват ,нито внимават, после шофьорите виновни, трябва господата полицаи и катаджии да започнат повечко да следят и глобяват тях, а не само водачите на МПС-та, айде стига вече.

Back to top button