Хасково

353 хасковлии поискаха възстановяване на надвнесен данък.

НАП - Хасково353 жители на област Хасково са поискали до днес от местния офис на НАП да им бъде възстановен надвнесен данък, авансово удържан през миналата година.

По този повод от офиса на НАП в Хасково напомнят, че попълването и подаването на декларации за доходи с баркод гарантира по-бързото възстановяване на надвнесен данък. Причината е, че при декларацията с баркод не се налага допълнително обработване и ръчно сваляне на данните, тъй като информацията се прехвърля автоматично със сканирането на баркода. 

Още само 2 седмици се подават годишните декларации за доходи. Срокът за тях изтича на 2 май, като в същия срок трябва да бъде заплатен и дължимия данък за довнасяне. 7 819 души от областта са обявили доходите си пред НАП до днес. 889 от тях са го направили по интернет по електронен подпис, с което си гарантират 5% отстъпка от данъка за внасяне.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button