Регион

Ученици с дарение преди Коледа за дневен център в Харманли

В навечерието на светлия празник Рождество Христово учениците от 2 а клас на ОУ „Алеко Константинов“ в Димитровград научиха от класния си ръководител Даниела Тодорова и от своите родители какво е благотворителност, съчувствие и добрина.

По инициатива на Тодорова родителите се включиха в дарителската кампания „Подай ръка на дете в нужда“ в помощ на Дневен център за деца и младежи с увреждания „Надежда“ в Харманли.

Те закупиха и занесоха на място принтер, канцеларски материали, книжки, пъзели, игри, стативи, платна за рисуване и още много необходими неща.

ДарениеВ знак на благодарност децата от центъра подариха на учениците елха за класа и ръчно изработени картичка.

ДарениеНай-добрият урок, който се запазва в съзнанието на децата е личният пример на възрастните, които те най-много обичат и ценят. Светли и благословени празници, изпълнени с чудеса и добрини, пожелават от училището.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Стойчева
Стойчева
05.12.2023 16:16 16:16

А защо в Харманли, и в Димитровград има дневен център за деца с увреждания? Но инициативата е похвална.

Back to top button