Спорт

Благотворителна тренировка в помощ на нуждаещи се в Хасково

За втори път през тази година в Хасково ще се проведе благотворителна тренировка, на която ще се набират средства в помощ на нуждаещи се хора от региона, съобщава организаторът Росен Костадинов.

Събитието ще се проведе на 17 декември от 13 часа в хандбалната зала на спортен комплекс „Спартак“. В проявата ще участват Кросфит Арми, заедно с треньорите и състезатели от Боксов Клуб Хасково, Баскетболен Клуб Хасково, Граплинг-Запрянов, Бадминтон Клуб Хасково, Ултра Спорт.

„Ще организираме отново Благотворителна тренировка, с която да обединим сили, да покажем силата на спорта, как сплотява, как обединява и как заедно можем да постигнем всичко в името на това да направим добро“, казва Костадинов, който кани хасковлии да се включат в инициативата.

БлаготворителностHaskovo.info припомня, че първата благотворителна тренировка за годината беше на 15 април. Събират се дарения в кампанията „Ръка, която дава – не обеднява“.

Благотворителна тренировка събра хасковлии с големи сърца на стадион „Младост“

Отново събират дарения за кампанията „Ръка, която дава – не обеднява“

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button