Спорт

Деца и родители се забавляваха на „Спортист на градината“

Деца от 12 градини се забавляваха тази вечер заедно със своите родители в проявата „Спортист на градината“ в Хасково.

Веселата инициатива се провежда за шести път. В хандбалната зала на спортен комплекс „Спартак“ се състезаваха малчугани от детските градини „Ян Бибиян“, „Зорница“, „Елхица“, „Слънце“, „Славейче“, „Иглика“, „Осми март“, „Щурче“, „Весели очички“, „Вихрогонче“, „Звънче“ и детската градина по изкуствата.

С първата щафетна игра стартираха децата, подкрепяни и снимани от своите родители. След това по трасето се състезаваха майките и татковците за радост на своите наследници.

ПразникВечерта продължи с още много емоции и награди, осигурени от общината.

Купи, медали и грамоти на малките шампиони връчи кметът Станислав Дечев. Родителите обещаха, че за „Спортист на градината“ 2024 ще бъдат още по-амбицирани да участват, за да дават пример на децата си.

ПразникHaskovo.info припомня, че „Спортист на градината“ е част от програмата на Община Хасково за Коледно-новогодишните празници.

Хасковската елха грейва на Никулден, Тодор и Донка Кожухарови ще пеят за ЧНГ – ПРОГРАМА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button