Хасково

Издирват шофьор, блъснал велосипедист на пешеходна пътека

ПолицияШофьор на лек автомобил „Мицубиши“, блъснал велосипедист на кръстовището между бул. „Съедиение“ и ул. „Батак“ в Хасково, се издирва, съобщават от областната дирекция на МВР.

Съобщение за инцидента в местното районно управление са подали служителите от Центъра за спешна помощ. Те обяснили, че при тях е дошъл 36-годишен хасковлия, който е заявил, че час по-рано е управлявал велосипеда си по пешеходна пътека, където е бил ударен от лек автомобил „Мицубиши“.

След удара, водачът на колата му предложил да го откара до болницата и да му съдейства, но колоездачът отказал и сеприбрал в дома си. По-късно почувствал болки в гръдната област и посетил болницата. Оказало се, че мъжът е с  фрактура на девето ребро в дясно. След преглед е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
padre
padre
19.04.2012 13:23 13:23

къде е ул.Батак ????????????

Анонимен
Анонимен
19.04.2012 17:40 17:40

Да го хване сега за хуя.Хем сърби хем боли…

странен
странен
19.04.2012 23:37 23:37

ул. батак е уличката зад кауфланд

Back to top button