Хасково

Свидетел и нови искания на прокуратурата отложиха делото срещу кмета

Делото срещу Георги ИвановОкръжният съд отложи делото срещу кмета на Хасково Георги Иванов, по което той е обвинен, че умишлено ощетил община Хасково със 113 000 лева от лихви като не предприел навреме мерки да бъдат върнати пари на „Билла“.

Опитват се да докажат, че плащането на задълженията към „Билла“ е по-важно от горивото за отопление на детските градини, коментира след днешното заседание кметът Георги Иванов. Представената в съда експертиза показва, че по закон това не е така.

Следващото заседание по делото бе насрочено за 7 юни. Причина за отлагането стана неявяването на представител на „Билла“ и искането от страна на прокуратурата за представяне на нови документи от община Хасково.

Делото срещу Георги Иванов започна отначало през февруари, тъй като бе поето от нов съдебен състав заради смъртта на съдия Росен Русев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button