Хасково

Станишев: БСП Хасково да си направи анализа преди конференцията

Станишев и СтанчевБСП – Хасково трябва да си направи анализ на работата и да набележи мерки на предстоящата конференция. Аз няма да кажа кой трябва да бъде избран за председател. Това заяви в Хасково днес лидерът на социалистите Сергей Станишев.

Той отказа да даде директно подкрепата си за който и да е от кандидатите за председател на общинската структура на партията. За разлика от него преди Георги Първанов преди дни заяви, че сегашното ръководство в лицето на Иван Станчев трябва „да си ходи“.

Хасковската структура показва добри резултати на национални избори, но не и на местните, призна Станишев. Според него това се дължи на специфичния политически модел в общината, наложен от кмета Георги Иванов, който се опитвал да разбива партиите.

БСП започва подписка за референдум за бъдещето на АЕЦ Белене, обяви Станишев. Още утре ще се водят разговори с ВМРО в тази посока. В същото време готвеният вот на недоверие срещу правителството заради решението да не се строи централата ще пропадне, след като от Атака обявиха, че се отказват от подписите си. Според Станишев отказът на Атака се дължи на външен натиск, най-вероятно от страна на ГЕРБ.

Сергей Станишев е на обиколка в Хасковска област, за да се срещне с актива на партията преди националния конгрес.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.04.2012 17:38 17:38

Пука му на Станчев,олиото нали тече по 2.50 по 2.50лв.Добре върви хорото…

Анонимен
Анонимен
19.04.2012 19:05 19:05

незнам какво недоволствате човека работи, осигурява работни места

Back to top button