Хасково

Дават лагера в Петрово бърдо на спортни клубове „Възход“?

Вила Бор, Петрово бърдо, илюстрацияСредношколският лагер в местността Петрово бърдо край Батак да бъде предоставен за безвъзмездно ползване на СК „Възход“ карате -до и СК „Възход“ спортна стрелба иска представителя на двата клуба Димитър Тренков

В тази връзка кметът Георги Иванов предлага в докладна на Общински съвет – Хасково да се приеме решение, с което се предоставя базата на средношколския лагер за срок от 10 години.

Базата включва три двуетажни сгради, в които преди години учениците се настаняваха, и кухненския блок.

От своя страна двата клуба „Възход“ се задължават да приведат базата в годен за ползване вид, да я поддържат и охраняват. Лагерът ще може да се използва за провеждане на спортни прояви и ще се предоставя на желаещите ученици да летуват през годината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Знаещ
Знаещ
20.04.2012 10:38 10:38

Това не е базата на Средношколския лагер, а на Пионерския.Средношколският отдавна е разрушен до основи.

стар " лагерник "
стар " лагерник "
20.04.2012 12:42 12:42

А защо Общината не възстанови Пионерския лагер ,и както в доброто старо време не го предоставя на учениците от общината .Защо е необходимо нашите деца да плащат по-вече пари и да почиват в чужди лагери ,като например на Кърджали ,Стара Загора и други градове ???А тези клубове дали ще имат средства за стопанисване или това е начин за по-лесна продажба ????Продадохте базата на Равда ,сега искате и тази Петрово бърдо ???

aaaaaaaaaa
aaaaaaaaaa
20.04.2012 12:48 12:48

ТОЯ ТРЕНКОВ Е ТАКЪВ ИЗМЕКЯР!!!ПАК Е ЛИЗАЛ НА КМЕТЯ ПОДГРЪБНОТО УСТРОЙСТВО ЗА ПРАВЕНЕ НА ГЪСТА КАФЯВА КАША!!!

ННННННН
ННННННН
20.04.2012 12:56 12:56

Тренков клуб няма като другите спортове в Хасково тръгнал базата на Петрово бърдо да оправя.Хора идете и му вижте залата на Спартак и тогава ще разберете за какво става въпрос.Там горе в планината освен оргии друго няма какво да прави този Тренков.Той на състезания неходи, в нито една федерация не членува , зала само предоставили без наем да ползва.Пак е решил някакви групости да прави и ония от общината и най вече Г.Иванов му вярват.

Анонимен
Анонимен
20.04.2012 13:18 13:18

Защо този Узунжовски простак не даде спалнята си за безвъзмездно ползване а???

Elena
Elena
21.04.2012 8:26 8:26

Петрово бърдо за всички деца на общината!!!!! Какви спортни клубове!!!!!!!

Back to top button