Регион

Околовръстното на Димитровград готово до края на септември

Първа копка на околовръстнотоСтарт на рехабилитацията на 3-километровия околовръстен път на Димитровград даде днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Стойността на строително монтажните работи е 2 706 154 лв. Финансирането е осигурено от програма „Основен ремонт“ на АПИ. Срокът на изпълнение е 8 месеца.

„Добрата новина е, че управителят на фирмата – изпълнител обеща да завърши обекта 3 месеца по-рано“, каза министър Павлова. „Слагаме табела „Обещано“ и края на септември отново ще се съберем тук, за да видим резултата”, допълни тя.

„Днешният ден е ярък пример за това, че когато комуникацията между министерството и местната власт е ползотворна и резултатът е налице. Ще имаме модерно кръгово движение и ремонтиран път, който ще улесни трафика и ще облекчи живота на димитровградачни и гостите на града„, каза кметът Иво Димов. 

Републиканската пътна мрежа в Хасковска област е 1080 км. 400 км шосета се ремонтират и рехабилитират, а вложените европейски пари в пътна инфраструктура в региона са близо 300 милиона лева, обобщи областният управител Ирена Узунова.

Вижте видео репортажа от събитието.

Първа копка на околовръстното Първа копка на околовръстното
Първа копка на околовръстното Първа копка на околовръстното

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nijip
nijip
20.04.2012 20:03 20:03

dosta mazen zadnik

Stefan
Stefan
21.04.2012 10:43 10:43

г-жо Министър елате и в с.Книжовник

работник
работник
21.04.2012 15:20 15:20

Тия двамата бащата и сина ,на снимката по-горе, мазници, собствениците на „АБ“ АД и на „Детелина“ ЕООД и на разни там фирми и фирмички, има ли някой, който да ги попита, как така вземат държавните поръчки?! Все те, смотаняци! Съдружника им , общинския съветник от ДПС и той, наредени навсякъде. Работниците си, са ги превърнали в роби, работят им ангария по една , че и повече години. Дават им по една минимална заплата , да не умрат от глад. Безсрамници! Нагли и алчни!
Уважаема редакция и Вие да не ми изтриете коментара? haskovo.net ми изтриха всички коментари за тия простаци. Налагат цензура на всичко, което не говори добре за тия селяндури!

Back to top button