Хасково

Ученици от Гимназията по туризъм се завърнаха от практика в Малта

УченицитеЗа осма поредна година ученици от Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ практикуваха в международна среда.

15 единадесетокласници се завърнаха от триседмична практика в Малта. Трупането на опит е по проект „Иновации в хотелиерството“ по програма „Леонардо да Винчи“. Целта е повишаване на конкурентоспособността чрез усъвършенстване на професионалните умения и усвояване на нови, характерни за професията. 

По време на престоя в малтийския град Слима учениците от професиите „Хотелиер“ и „Ресторантьор“ се запознаха в детайли с организацията на работа в три- и четиризвездни хотели. Те участваха в изготвянето и провеждането на аниматорска програма. Участниците в стажа овладяха и технологията на приготвяне на традиционни малтийски ястия.

Учениците Учениците

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
21.04.2012 17:01 17:01

koi e pratil bani4kata vav malta we :d :d :d

Back to top button