Хасково

Ученици засадиха 100 дръвчета на Ямача

Ден на Земята100 дръвчета засадиха днес ученици от Професионалната гимназия по селско стопанство, служители от РИОСВ и Държавно горско стопанство. Така Хасково се включи в кампанията на вестник „24 часа“, Министерството на околната среда и водите и Министерството на земеделието и храните „Да засадим дърво“.

Инициативата се реализира в навечерието на Международния ден на Земята- 22 април в 21 български града. Преди да засадят дръвчетата  в учебния корпус на гимназията на Ямача, възпитаниците на  ПГСС – Хасково организираха тържество в сградата на гимназията. Бяха наградени и учениците с най- високи постижения през годината.

Специални гости на събитието бяха заместник – областният управител Николай Нанев и началникът на РИО- Хасково Иван Панайотов.

Ден на Земята Ден на Земята
Ден на Земята Ден на Земята

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nezapoznat
nezapoznat
21.04.2012 23:34 23:34

Браво за инициативата. Браво за включването в нейната реализация. Браво за активността на учениците от ПГСС. И … браво за новата визия на българските народни костюми – атрактивната нова модна линия в тях – от българско-по-българско.

Back to top button