Спорт

Вечер на спортиста събра най-добрите състезатели и треньори в Харманли

Ежегодната вечер на спортиста се проведе в Културния център в Харманли, съобщават от общината.

В духа на предстоящите празници специален видео поздрав с послания към всички присъстващи отправиха Габриела Петрова, Димитър Кузманов, Росен Карамфилов, Радослав Русев и Модел клуб към Националния дворец на децата, които им пожелаха здраве, благоденствие и още много професионални успехи.

Кметът Мария Киркова благодари на всички спортисти за постигнатите успехи, с които прославят не само Харманли, но и България. Тя поздрави всички спортни клубове за положения труд и постигнати високи резултати през годината, пожела им здраве, да бъдат все така успешни и мотивирани през новата 2024 г., като им подари колажи с успехите на всеки клуб през годината.

НаградиГостите разгледаха „Кът на успеха“ с наградите и постиженията на 14-те спортни клуба, които успешно се развиват на територията на общината.

Вечерта на спортиста завърши с празнична торта и кетъринг за всички малки и големи спортисти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button