Хасково

Хасковските социалисти преизбраха Станчев, подкрепят Станишев

Иван Станчев е преизбран, снимка архивИван Станчев е преизбран за председател на общинската структура на БСП в Хасково, съобщиха от партията. На отчетно- изборната конференция е имало още двама кандидати за поста. Това са Смиляна Нитова и Райна Йовчева, които получили едва по няколко гласа.

По време на конференцията червените обсъдили управлението на ГЕРБ, засилването на икономическата криза и тежестта й върху гражданите, както и въпроси, свързани с  търсенето на механизми за създаване на по-голямо доверие и по-широка подкрепа за предлаганите политики на БСП.

Да настояват за приемане от Конгреса на столетницата като главна политическа задача свалянето на управлението на ГЕРБ и крайната десница и мобилизиране на всички леви и лявоцентристки сили за изборна победа на предстоящите редовни или предсрочни парламентарни избори, решили още социалистите.

Хасково ще подкрепи Сергей Станишев в борбата му срещу Георги Първанов за лидерския пост в БСП.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button