Регион

Пет кражби през уикенда в Свиленградско и Димитровградско

ПолицияТри кражби са регистрирани вчера в Свиленград. Първата е на бензинова помпа открадната от стопанска постройка без врати към дом на улица „Теменуга“ в граничния град. Втората кражба е на 3 коня от село Миладиново, завързани пред домовете на тримата си собственици.

В свиленградското управление е образувано и досъдебно производство във връзка със сигнал подаден от 59-годишен мъж от града. Той е заявил пред полицаите, че след изкъртване на врата е проникнато в гаражна клетка в склад за строителни материали на булевард „България“, откъдето са откраднати 2 електрожена.

Сигнал за кражба от павилион на Неделен пазар в Димитровград е получен вчера. 63-годишен мъж от Хисаря е съобщил в полицията, че чрез разбиване катинара на врата е проникнато в павилиона му, откъдето са откраднати 20 автоаптечки, 180 гофрирани маркучи, 20 комплекта автомобилни тасове, 20 куфари за инструменти и 5 автомобилни тапицерии на обща стойност 1500 лева. 

Още една кражба регистрират димитровградските служители. Сигнал за нея е получен от 53-годишен мъж от село Странско. Мъжът е съобщил, че чрез разбиване на входна врата е проникнато в гараж на улица „Г. Димитров“, откъдето са откраднати притискателен диск и кардан за ГАЗ, маховик, венец и притискателен диск за Шкода. И по двата случая са образувани досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button