Спорт

6-ма от „Виолена“ представят България на световното

КА Виолена, архивС 9 медала и 6 спечелени квоти за участие в Световното първенство по спортна аеробика се завърнаха състезателите на Клуб по аеробика „Виолена“ от проведеното през уикенда ХVІ-то  Държавно първенство по спортна аеробика за деца, юноши и девойки в Боровец.

При най-малките 7-8 год. двете дебютантки Деница Колева и Десислава Димова заедно с Дияна Хаджииванова се класираха на 4-то място в категорията „тройки“, като само 3 десети не им достигнаха да се окичат с медал.

При 9-11год. със златни медали се завърнаха Яна Колева и Дейвид Касъмов със смесена двойка и в индивидуалната надпревара Дейвид Касъмов. Групата от 6 състезатели, след наказание, останаха четвърти.

При 12-14 год. със златни медали се завърнаха Тихомир Баротев  и смесената двойка Тихомир Баротев с Димана Николова, а Ангел Казаков се окичи със сребърен медал, като също сребърен медал спечелиха и смесената двойка на Ангел Казаков с Деметра Лачева. Групата от 6 състезатели се класира трети  с бронзов медал и не успяха да спечелят мечтаната квота за участие на Свтевното първенство в София.

При 15-17 год. изключително талантливата Габриела Мирчева остана на ІІІ-то място. Заедно обаче с Тодор Николов от „Мега-спорт“ се окичиха със сребърен медал и извоюваха участие в световното.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
D.P.K.
D.P.K.
12.05.2012 17:22 17:22

Mega sport sa po dobri

ot men
ot men
04.06.2012 18:17 18:17

aide da si zamulchish navsqkude si pravish reklama .. veche e smeshno 🙂 😀

Back to top button