Хасково

Премиера: „Принцесата и свинарят“ в петък в Хасково

Принцесата и свинарятПремиера на „Принцесата и свинарят“ по Ханс Кр. Андерсен  ще се играе в ДКТ „Иван Димов „в Хасково в петък от 18:00 часа.

Драматизацията и режисурата е на  Ева Кьосовска, сценографията и куклите – на Виржиния Петкова, а музиката – на Нели Лазарова.

В спектакъла участват актьорите Ваня Кирова, Силвия Предова и Петър Влайков.

„Принцесата и свинарят“  разказва за разглезена принцеса, която отхвърля даровете на млад княз – истинска роза и истински славей, но е готова да даде целувки на един обикновен свинар, само за да притежава изкуствено направените от него весели, но безполезни играчки. 

Както става в класическите приказки на Андерсен, свинарят се оказва, че е същият този млад княз, решил да спечели сърцето на принцесата. Естествено силата на истински ценните неща в живота успяват да променят разглезената принцеса и тя се влюбва истински в младия княз. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button