Хасково

Звездите на българския хип-хоп и родната поп музика в Хасково

ТурнетоЗвездите на българския хип-хоп и родната поп музика ще спретнат уникално парти в петък в Хасково в известен нощен клуб.

Лора Караджова, Криско, Спенс, Сантра, Играта, Маги Джанаварова, Дамян Попов, Billy Hlapeto & Lexus и DJ Diass са звездите от националната обиколка. 

Box TV Tour 2012 стартира в началото на април, като в турнето на телевизията са включени 11 градовете-домакини. Поводът е 1 година в ефир на единствената музикална телевизия, излъчваща само българска поп, хип-хоп и рок музика. 

Организаторите обещават в Хасково да прозвучат едни от най-обичаните хитове – „Нека бъде лято“, „К‘во си мислим“, „Спуснати завеси“, „И ти не можеш да ме спреш“, „Разрешена любов“, „Писна ми“, „Аз и ти“, „Неска фен съм ти“ са само малка част от трак листа.

Турнето Турнето

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button