Хасково

Незаконно заведение продава алкохол на непълнолетни

ПолицияЗаведение в Свиленград без никакви документи работело и продавало алкохол на непълнолетни. Това е установено, след като в обекта направили съвместна проверка от НАП – Хасково, Районното управление на полицията, местното Териториално митническо управление и общинска администрация.

Проверката е свързана с незаконна търговска дейност в обект на улица „Новоселска“, съобщават от МВР. Констатирани са нарушения, свързани с продажбата на алкохол. Оказало се, че обектът не е регистриран в общината като такъв и липса регистриран касов апарат в НАП.

Открита е тетрадка за водене на сметки, удостоверяваща оборота на заведението. Не са се предоставили и строителни книжа и разрешения от общината в Свиленград за ползване на сградите.

На място са установени 10 лица. Три от тях бели непълнолетни, а едното то тях пиело алкохол. Съставени са 2 акта по Закона за българските документи. Работата по случая продължава

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button