Регион

Туркиня вози братовчед си за Франция в багажника

Автомобилът, снимка МВР29-годишен турски гражданин е открит в багажника на автомобил на граничен пункт „Капитан Андреево“ тази сутрин, съобщават от МВР.

Около 5 часа на пункта пристигнал лек автомобил „Пежо“, управляван от 37-годишна турска гражданка. Тя притежавала разрешително за пребиваване във Франция. С нея пътували двете й деца, момичета на 4 и 10 години. Преди месец жената и двете й деца отишли да посетят роднините си в Турция.

Граничният полицай, извършил проверката на колата, открил в багажника скрит зад чантите мъж. Установено било, че той е 29-годишен турски гражданин, братовчед на шофьорката на колата.

29-годишният мъж разказал, че няколко пъти кандидатства за работна виза за Франция, но получил отказ. Затова решил да си опита късмета и по този начин, укрит под багажа на братовчедите си.

Двамата са задържани с полицейска мярка за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button