Любопитно

Хасковско училище с голям благотворителен концерт

Хасковското ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ организира голям благотворителен концерт за малкия Георги, който се проведе снощи в Младежкия център.

Събитието беше открито с две коледарски групи, които вдигнаха настроението на публиката. Концертът продължи с фолклорни изпълнения и хореографии, съвременни коледни песни и награди.

Представена беше сатирична драматизация под надслов „Дядо Коледа на психолог“, а Добромир от пети клас успя да трогне сърцата на аудиторията със своята реч за добротата. Всички изяви бяха ръководени с хумор и много шеги от водещите Снежанка и най-работливото джудже на Дядо Коледа.

КонцертКонцертът беше кулминацията на благотворителната Коледна дейност на училището. В продължение на три дни във фоайето на школото се провежда базар за същата кауза. За поредна година базарът успява да събере значителна сума в помощ на дете в нужда.

КонцертПрез миналата година за събиране на средства училището предложи и театрална постановка, която се радва на успех. Затова и директорът Иванка Стоянова е решила да изведе благотворителната дейност на училището на по-високо ниво и освен базара, да се организира мащабен концерт за събиране на средства.

Концерт

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янинка
Янинка
20.12.2023 11:48 11:48

БРАВО! Вие дарявате и възпитавате доброта!

Back to top button