Хасково

УНСС Хасково приема 120 студенти в дистанционна форма

Ден на отворените вратиЦентърът за дистанционно обучение на УНСС в Хасково провежда ден на отворените врати. В него са поканени ученици от гимназиите в региона, за да се запознаят с възможностите, които предлага висшето учебно заведение.

120 студенти ще бъдат приети тази година в центъра в Хасково. 75 ще се обучават в специалността Икономика, а 45 – Бизнес администрация. Към момента студентите във филиала са 562, от които 420 по бакалавърски програми, а 142 – по магистърски.

Опитваме се да сме максимално близо до учениците и бъдещи студенти, обяви на срещата новият директор на центъра в Хасково доц. д-р Живко Драганов, който е от града. Той посочи, че дистанционното обучение в Хасково се предлага вече четвърта година и струва само 173 лева на семестър с включени учебници.

Ден на отворените вратиЛазар, Росен и Иван от димитровградската гимназия по химични и хранителни технологии бяха сред учениците в деня на отворените врати. Те са в 12 клас, но още не са решили как да продължат образованието си. Затова дошли, за да се запознаят с предлаганите от УНСС специалности. Казват, че икономиката ги привлича, а най-хубавото е, че обучението е дистанционно и така ще имат възможност да работят докато учат.

Документи за прием в УНСС ще се приемат след 10 юни. За първи път тази година дистанционно обучение ще има и в София.

Ден на отворените врати
Ден на отворените врати

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button