Регион

Бели гълъби летят в памет на шестимата от Симеоновград

Над улицата от няколко дни виси огромен трансперант, напомнящ за нелепата трагедияБели гълъби ще полетят в небето над Симеоновград в памет на загиналите преди година шестима тинейджъри. На Великден 2011-та те бяха прегазени на тротоара на път за църквата.

Родителите на Мелин, Яница, Красимир, Евгени, Гошо и Трифон организират бдение в тяхна памет в събота от 19 часа на мястото, където свърши земният им път. По този начин те ще изразят и недоволството си от забавянето на съдебния процес.

Освен 6 бели гълъба, символ на свободата, която трябваше да имат шестимата тинейджъри, в небето ще бъдат пуснати и балони, на които всеки присъстващ на бдението може да напише своето послание към децата.

В събота на улица „Съединение“ ще бъдат прожектирани и клипове за шестимата загинали и ще бъдат прочетени стихове, написани в тяхна памет.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button