Хасково

25 от „Рона“ танцуват в „Дъга от таланти“

Балет Рона25 деца от балет „Рона“ заминават за участие във фестивала „Дъга от таланти“ този уикенд. Те ще представят 40 танца в Пловдив.

Танцьорите ще се състезават в 5 различни танцови стила – класически балет, характерни танци, съвременни танци, хип-хоп и бели денс. Делина Тенчева, Ивет Иванова, Виктория Ламбрва, Марина Маврова, Анета Манолова са някои от солистите, които ще се борят за призовите места сред голямата конкуренция, съобщават от формацията.

Тази година фестивалът е на изключително високо ниво. Сред журито са проф. Петър Луканов – преподавател в АМТИИ-Пловдив, д-р Бонка Матова – преподавател в НУТИ София и НМА „Панчо Владигеров“ София, доц. до-р Антон Антонов – ръководител катедра „Хореография“ в АМТИИ Пловдив.

Непосредствено след Плодвид, балетът се готви да подкрепи участието на Ивет Иванова на полуфинала на „България търси талант“, който ще се излъчи пряко на 1 май от 20:00 часа. Ивет ще се представи с уникално шоу, подготвено специално за предаването.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
9156
9156
27.04.2012 14:56 14:56

„бЕЛИ ДЕНС“ ГЛЕДАХ България търси талант ……и ми стана срамно това си беше чист кючек и деттео облечено като „малка танцьорка“която танцува на пилона.Жалко за майката не ли я срам да си пусне детето облякано като кючекиня……и то толкова малко……

Анонимен
Анонимен
27.04.2012 17:01 17:01

срам за този , който пише „облякано“ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! и има самочувствието да критикува !!!!!!!!!!!!!!!

Bojilov
Bojilov
28.04.2012 22:27 22:27

Първо си кажете името ако ви стиска после се научете кое е Бели денс и кое е кючек и правете разлика.Аз не сам виждал на пилон така ублечени мисля там са доста по саблечени и това ако не знаеш да ти кажа е сценичен костюм ако си имаш на идея какво е това сцена.Явно зависта ти няма краи но нали все пак сме в Българя и като не ти харесва не гледаи или по добре казано първо може да се опиташ да танцуваш ако изопщо можеш,да станиш 5 на световно и тогава даваи такива тъпи коментари.

Back to top button