Любопитно

Спортните танци – суперпопулярни в Харманли

ГрандВоенният клуб в Харманли открива Формация по спортни танци. За треньори са поканени известните и извън България професионалисти Павлина Вълчева и Николай Манолов. Само за ден са записани 58 деца от 1 до 4 клас, очаровани от възможността на тренират под ръководството на звездната двойка. Желаещи има още много, първата тренировка е насрочена за 3 май.

Сребърно е най-новото попълнение в богатата колекция от  медали на танцовия клуб” Гранд”. На открития турнир за купата на Пазарджик Лилия Петрова и Вълкан Дичев се класираха на 2-ро място в клас С.

Все повече време прекарват в тренировъчната зала майсторите на дансинга  Павлина и Николай. В края на  май те летят за Лондон. Там започва откритият шампионат за професионалисти – събитие в света на спортните танци.

 Гранд  Гранд

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button