Хасково

Доброволци зарадваха нуждаещи се в Хасково за Коледа

Хора с големи сърца зарадваха нуждаещи се в Хасково с подаръци за Коледа.

Доброволци от Клуб за Бъдеще – Хасково дариха хранителни продукти от първа необходимост и шалове на седемте деца, настанени в социалния център на булевард „Съединение“ №16. По-късно те зарадваха нуждаещи се на хасковската улица „Св. Св. Кирил и Методий“ и село Гарваново.

Даренията са събрани в продължение на един месец от благотворителната кампания „Споделена трапеза“, в която се включиха хранителни магазини и заведения. Адрияна Пламенова, която е член на клуба, каза че инициативата е била подкрепена от фирми и училища. В някои от търговските обекти тя ще бъде целогодишна. Мариана Колешева е изработила шалове за всяко едно дете.

Дарение
Илиана-Мария Петкова

По същото време дрехи на социалния център предостави Илиана-Мария Петкова. Младата хасковлийка каза, че всяка година прави дарение на децата там.

От институцията благодариха на дарителите, които са им направили Коледните празници още по-светли. Те също учат децата, че дарението е жест на благородство.

Дарение

Благотворителна кампания „Споделена трапеза“ в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button