Хасково

Виновни за лошите изборни резултати на „Атака“ били манипулациите

Волен Сидеров в ХасковоПартия „Атака“ не участва в местната власт в Хасково заради лошата организация по време на изборите от страна на управляващите от ГЕРБ и много манипулации. Така Волен Сидеров отговори на въпроса на Haskovo.info каква е оценката му за представянето на партията му на вота през есента.

Не е тайна, че в Хасково имаше трусове в организацията и разцепление и това безспорно се отразило, призна Сидеров. Ще работим да затвърдим резултата от предишните парламентарни избори в региона и имаме възможност да го подобрим, допълни той. В момента партията има един депутат от Хасково в парламента.

Волен Сидеров в Хасково„Атака“ ще търси обединение с всички патриотични формации и вече са водени разговори за това с ВМРО и БНРП, допълни Сидеров. Той подчерта, че такава коалиция е задължителна, за да бъдат националистите фактор в страната.

Оттеглянето на „Атака“ от вота на недоверие към правителството не е знак за сближаване с ГЕРБ. Ние оставаме на позицията си, че нова ядрена централа трябва да има, защото това е добре за страната, коментира още Сидеров.

Волен Сидеров е на обиколка из страната, за да представи програмата на партията си и новата си книга „Основи на българизма“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Милко
Милко
27.04.2012 21:11 21:11

Добре е, че се сетихте да водите разговори за коалиция с БНРП, т.е. с Майора. Сетихте се, че без Майора не може и сега ще го молите пак да вдигне рейтинга.

манипуланчо
манипуланчо
29.04.2012 14:52 14:52

Манипулативните манипулации манипулират манипулираната манипулативност на тотално манипулирания „киндилик“ „болен долен недоВолен“ дето откъдето му духне вятъря и го е страх да не му духнат под опашката

Анонимен
Анонимен
29.04.2012 22:31 22:31

ТОЙ МАЙОРА САМО ЗА ВАС СИ МИСЛИ ОТ 2009 ГОДИНА НАСАМ….АМА ПО ДОБРЕ ДА НЕ СЕ МЯРКАТЕ,ЧЕ МНОГО РОЗОВИ НЕЩА ВИ Е ИЗМИСЛИЛ ПРЕЗ ТИЯ ГОДИНИ ОТ КАКТО ПРЕДАДОХТЕ ИДЕЯТА-АТАКА И ВМЕСТО НАЦИОНАЛИСТИ НАПЪЛНИХТЕ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА НА АТАКА С ЕВРЕИ И ДЪРТИ КОМУНИСТИ.И ПОНЕЖЕ СМЕ ВСЕ ПАК ДЕМОКРАЦИЯ ДАВА ВИ СЕ ПРАВОТО САМИ ДА СИ ОПРЕДЕЛИТЕ НАКАЗАНИЕТО-К*РШУМ В ГЛАВАТА,БЕСИЛО И КОЛ В СЕДАЛИЩЕТО…..

Back to top button