Регион

Трима изнасилиха и убиха старица в Тополовградско

Полиция, илюстрацияТрима жители на тополовградското село Срем, познати на полицията, са в ареста за изнасилване и убийство на 82-годишна жена от селото, съобщават от МВР. Те са заловени след като на 29-ти април кметът на Срем подал сигнал, че старицата не е в дома си.

В двора на къщата й имало разпиляна покъщнина и са открили капки кръв. Оперативната група открила трупа на жената на брега на река Тунджа, на около 300 метра от селото. Съдебният лекар установил, че тя има черепно-мозъчна травма, причинена от твърд предмет, гръдна травма и охлузвания по ръцете и краката. Старицата била изнасилена.

Разследването установило, че около 1:30 часа през нощта двама братя на 33 и 31 години и още един 31-годишен мъж употребили алкохол и решили да оберат хранителен магазин. Там не намерили пари и влезли в къщата на жертвата. Изнасилили възрастната жена и жестоко я пребили. След това взели каруца, с която откарали старицата на брега на реката, където я изхвърлили, след като я влачили.

Тримата имат доста предишни провинения. По-големият брат е лежал в затвора общо 5 пъти. Последно е излязъл на свобода преди две седмици. Той има заявителски материали за всевъзможни престъпления, сред които блудство с малолетно лице. Брат му има 4 заявителски материали и е бил в затвора за 3 месеца през 2005 година. Третият задържан има присъда за секс с малолетно лице.

Тримата са в ареста в Елхово, случаят е предаден на Окръжна прокуратура – Ямбол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.05.2012 15:01 15:01

Такива дегенерати не могат да живеят на свобода. Те като ги пуснат и бързат да извършат ново престъпление, за да влязат на сигурно място. Затова единственото решение за такива рецидивисти е или доживотна присъда без право на помилване или по-добре смъртна присъда, за да не товарят държавния бюджет.

harkata
harkata
01.05.2012 17:33 17:33

Прав си с доживотна само ще товарят бюджета, а и за тях затвора е песен.
Само смърт за такива уроди.

гост
гост
01.05.2012 18:58 18:58

Викайте Министър Цветанов,час по скоро да монтира
камери във въпросното село.Той така се бори със циганските набези.Иска да си ги има на „клипчета“

ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ
ЕЛЕКТРИЧЕСКИ СТОЛ
02.05.2012 8:46 8:46

Преди няколко дни рецидивист опита да згази полицай при опит за проверка,със зареден пистолет в колата.Сега тия изроди са извършили пъклено дело,което просто не може да го побере човешкият мозък.И тия и много още такива се разкарват между нас и децата ни.А ние сме спокойни че живеем в демократично общество.Само електрическия стол ще ни оправи но,най напред БОРКОР да започне от съдиите.

мими
мими
02.05.2012 13:05 13:05

По-големия имал присъди за които лежал до сега 5 пъти в затвора,чудно колко ли са били дълги тези присъди,че да можеш на 33г. да си лежал толкова пъти по затворите.Това говори колко добре устроена държава сме,няма що.Останалото без коментар,защото нямам думи да опиша деянието на тези боклуци.

Back to top button