Хасково

Събират подписи за АЕЦ Белене на първомайско надиграване

НадиграванетоНад 200 участници от областите Хасково и Кърдажали взеха участие в първото първомайско надиграване в „Танцувай с нас“. То бе организирано от областният съвет на БСП Кърджали.

На празника в Градската градина играха танцьори от читалищни състави и клубове, студенти от Пловдивския университет, формации “Първи на хорото” и “Китка”, а баби от Симеоновград им попяха. 

Първи на хорото се хванаха момчетата и момичетата на Анна Димиторва от ансамбъл „Хасково“, които за пореден път доказаха че са сред най-добрите танцови формации. 

С пожелание надиграването да се превърне в традиция организаторите поставиха финала на „Танцувай с нас“.   По време на надиграването вървеше и подписка с искане за провеждането на национален референдум по въпроса да има или не ядрена централа на площадка „Белене“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button