Хасково

Онлайн конкурс търси най-фотогеничните „приказни герои“

Партито миналата година5 фотосесии и ваучери на стойност 80, 50 и 30 лева ще получат победителите в стартиралия на 1 май детски конкурс „Приказни герои“.

Организатор на проявата е сайтът bgobyava.com, който за втора поредна година търси най-фотогеничните деца от цялата страна.

До края на месеца всеки, който иска да запише детето си за участие може да го направи като се регистрира в сайта veselo.in. Там пръв помощник в света на приказните герои ще бъде Трикоско, който стъпка по стъпка ще води желаещите да се включат в приключението. 

Първите регистрирани в конкурса вече са факт. Те са от Хасково, София, Бургас, Кърджали, Казанлък, Силистра, Козлодуй, Габрово и Варна. 

Ваучерите ще бъдат раздадени на тримата малчугани, получили най-много гласове. Децата, което ще получат безплатна фотосесия, ще бъдат определени от жури.

Кулминацията на празника ще бъде на 1 юни. Тогава карнавално парти ще посрещне всички участници в известно хасковско заведение. А голяма торта, от която ще могат да си хапнат всички, ще постави финала на забавлението.

Haskovo.info е медиен партньор на конкурса „Приказни герои“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button