Спорт

Футболистите от „Слънце“ – втори на турнир в Люлебургас

СК СлънцеЗа втора поредна година футболистите от СК „Слънце“ с треньор Иво Конгалов участваха на тристранен турнир в Турция. Покана за визитата в южната ни съседка хасковският клуб получил от домакините на турнира от Люлебургас. Поводът – Националния ден на младежта и спорта в Турция и рождената дата на Кемал Ататюрк.

В надпреварата, която се проведе през почивните дни, се включиха 6 отбора – по два от всеки спортен клуб. Хасковският „Слънце“  участва в надпреварата с един тим третокласници и един тим четвъртокласници. Отборите „Светкавица“ защитаваха честта на Люлебургас, а останалите два тима млади футболисти представиха турския гранд „Фенербахче“, каза пред Haskovo.info Конгалов.

15-те хасковски състезатели станаха втори. Те паднаха от „Фенербахче“ с 2 гола разлика. Трети в класацията останаха домакините от Люлебургас.

„Гостуването ни в южната ни съседка е преди всичко трупане на опит. Участието ни бе подкрепено от родителите, които дойдоха заедно с нас на турнира в Турция и бяха определени като най-атрактивните и гръмогласни фенове„, каза Иво Конгалов.

СК Слънце
СК Слънце
СК Слънце
СК Слънце

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button