Хасково

200 задържани с дрога за година в Хасковско

200 са задържаните по Закона за МВР за държане и разпространение на наркотични вещества през изминалата година в Хасковска област, сочи отчетът за изпълнение на Областния план за превенция на престъпността за 2023 г.

По линия на наркотиците на територията на ОДМВР – Хасково са проведени 12 специализирани полицейски операции, като са образувани 194 досъдебни и бързи производства. Средно на месец на територията на цялата област се проверяват 65 нарко-сборища, се казва още в документа.

Отчита се увеличение на иззетите наркотични вещества и ефективна работа със структурите на Агенция „Митници“ и ГДБОП. Предотвратен е вносът на над 70 000 стоки от различен вид, както и на над 5 тона хранителни продукти, 2 тона перилни препарати, 453 литра от такива за растителна защита и над 11 000 опаковки с лекарства или добавки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button