Хасково

Боички, скицници и флумастери за младите творци на Хасково

 НаграденитеГрамоти, боички, флумастери и скицници получиха най-младите хасковски художници – малчуганите от детските градини. Те бяха отличени в рамките на конкурса „Цветна картичка за моя красив град“. Изложбата бе подредена днес във фоайето на община Хасково.
 

В нея се включиха децата от 10 детски градини в общината, които изпратиха 97 рисунки.

От всяка градина беше излъчени по двама победители, бе отделено място и за останалите творби, направили впечатление на журито.

Наградите на победителите връчиха председателят на Общински съвет – Иван Иванов и секретарят на общината Атанас Димитров.

Директорът на художествените галерии Татяна Форева пък поздрави всички участници. „За мен няма І и ІІ място. Всички участници са победители, защото с рисунките си малките творци показват красотата на нашия град и какво могат, а те могат!„, каза Форева.

Наградените
Наградените

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button