Регион

18-годишна загина при катастрофа, шофьорката без книжка избягала

Линейка, илюстрация18-годишно момиче загина при катастрофа в хасковското село Конуш, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал около 4 часа тази сутрин на изхода на селото към Кърджали. Поради движение с несъобразена скорост 21-годишната шофьорка изгубила контрол над реното си, което се завъртяло и се ударило в пътен знак.

При удара загиналото момиче е изхвърчало от предната дясна седалка и се е озовало притиснато между мантинелата и преобръщащия се автомобил. То е загинало на място.

Шофьорката е напуснала местопроизшествието и по-късно е открита в Хасково. Тя е неправоспособна, уточняват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
втрещен
втрещен
04.05.2012 22:07 22:07

Бог да го прости момичето …. , но ………за да излети колан ясно че е нямала , а и НЕПРАВОСПОСОБНА на 21 г шофира ………… , я сега да видим чия е колата , кой кога и как я й е дал , и ……. и …….. и ……..

Анонимен
Анонимен
05.05.2012 0:05 0:05

Bog da q prosti devoikata… no tuk nito e mqstoto nito sme horata koito da obviqnqvame 21godishnoto momiche

Един 2
Един 2
06.05.2012 8:35 8:35

До гост.Гостенино,ти не казвай кой какво,каде и как!Тази е направо за линч,не за съд,много такива разпасани магарици има но минават между капките.Ами ако другото дете е твое каква песен щеше да пееш?Няма наказания за тия престъпления,ами това ако беше в града и те халоса тебе,да не те убива ами да останеш инвалид както има много случаи.Тогава какво?Загиналото момиче,така нелепо лека му пръст.А ….. зъб за зъб,око за око.

Анонимен
Анонимен
06.05.2012 19:00 19:00

По пътя за Кърджали масово не се спазват ограниченията на скоростта за движение в населено място. Камери трябват! Камерите няма да върнат мъртвите, но ще възпитават живите. Бог да прости на нелепо загиналото момиче и да даде сила на зачернените родители.

Back to top button