Спорт

Два пъти злато за „Виолена“ във Франция

Тихомир и ДиманаС два златни медала се завърнаха от чужбина Тихомир Баротев и Димана Николова от хасковския клуб по аеробика ”Виолена”. Двамата участваха в 16-тия Открит международен турнир на Франция, чийто домакин бе град Арк.

В състезанието, което бе последна проверка преди Световното първенство в София, премериха сили 9 държави като с най-силно присъствие бяха домакините, България и Румъния.

В жестока конкуренция със състезателите на Франция смесената двойка на „Виолена“ Тихомир Баротев – Димана Николова грабна златото с оценка 18,15. Тихомир стана пръв и в индивидуалната надпревара, където получи 18,45 и остави само на половин точка след себе си най-добрия френски състезател Флориан Богало.

Това са третите поредни златни медали за двойката и Тихомир Баротев след участието им в Откритото първенство по аеробика на Словакия, Държавното първенство и Открития шампионат на Франция. Независимо от умората от многобройните участия, подготовката на Тихомир и Димана продължава активно заедно с още 5 състезатели от „Виолена“, коментираха от клуба. Очакванията са златната двойка на хасковския клуб не само да влезе във финалите, но и да спечели медал на предстоящото Световното първенство в столицата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
abv
abv
07.05.2012 16:45 16:45

Bravo!!:)

haha
haha
07.05.2012 21:37 21:37

В състезанието, което бе последна проверка преди Световното първенство в София, премериха сили 9 държави като с най-силно присъствие бяха домакините, България и Румъния. 🙂 i taka neka vi svetna pri tqh nqmashe rumynci 😀 kok*renciqta im beshe tochno ot 4 dvoiki i IM 12-14 pri Tihomir (obshto s tqh) 🙂 taka che da si stanal 1 ot 4 ne e nishto pri polojenie che turnira BESHE SUPER SLABBB !!!!!!!!!!! mejdodrugoto v Slvakia se systezavaha samo dvete dvoiki ot Violena i nqmaha nikakva konk*renciq 🙂 ama inache sa ZLATNATA DVOIKA … pone kazvaite neshtata na horata taka kakto sa 😀 ako nqkoi razbira ot aerobika da vlezne v saita na French Open 2012 i da gleda “ perfektnoto“ predstavqne na dvoikata i konk*renciqta im !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BRAVO NA DECATA :D:D:D:

гражданка
гражданка
08.05.2012 10:49 10:49

ЛЕЛЕ КАКВА ЗЛОБА, КАКВО ЧУДО Е.ГЛУПАКА СИ ТИ ДЕТО СЕ ИЗКАЗВАШ ТОЛКОВА НЕГРАМОТНО И КАК ЛЪХА ЗЛОБА КЪМ ВСЕКИ ОТ ДУМИТЕ ТИ.ПАЗИ НИ БОЖЕ ДА НЕ СТАНЕМ ТАКИВА,ЗЛОБАРИ, ДО ОБЯД СЪРДИТИ НА СЕБЕ СИ ,СЛЕД ОБАД НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.МУХЪЛ КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ПОНЕ СИ СТОЙ ЗАВРЯН В ЪГЪЛА.ОТВРАТ.

..
..
12.05.2012 11:00 11:00

ама то не беше злоба не беше завист …. идиот неграмотен само да ти кажа ,че хич не е лесно една минута и половина ,че даже и повече да играеш и да се стараеш да покажеш какво можеш пред 200 – 250 души.Щом можеш ти да станеш 1-ви от 4-ма нека те видим бе идот 😉

D.P.K.
D.P.K.
12.05.2012 17:20 17:20

Mega sport sa po dobri

Тихомир
Тихомир
04.06.2012 18:13 18:13
Back to top button