Регион

Задържаха рецидивист, нападнал жена в Харманли

Полиция, илюстрация40-годишен харманлиец е задържан за грабеж, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

В събота той задигнал златен синджир с перла от врата на 58-годишна жена. Грабежът станал около 18 часа, докато двамата се разминавали на улица „Климент Охридски“.

Задържаният мъж е познат на органите на реда с други подобни прояви, уточняват от полицията.

Над 1 000 кутии цигари без бандерол са иззели през почивните дни полицаите в Хасково. По-голямата част от тях са намерени в паркиран в жк „Орфей“ товарен автомобил. Останалите са открити в хранителен магазин на ул. „Филип Тотю“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Георги Христов
Георги Христов
07.05.2012 16:44 16:44

Само дето са забравили да пишат,че след това са го пуснали и той започва отново да работи „под прикритие“ да кажем на полицията. Мисля,че всеки трезвомислещ човек ще разбере защо именно съм се изразил по този начин. Защото всеки честен и отговорен гражданин на Харманли веднага ще се възмути от скритите действия и прийоми на полицията. Никъде не се споменават имената на този рецидивист и защо- никой не го познава. за да се пази………

Back to top button