Регион

Сметната палата изпрати на главния прокурор доклад за Димитровград

Община ДимитровградПредседателят на Сметната палата е изпратил на Главния прокурор на Република България данни от одитния доклад за извършения одит за съответствие при финансовото управление на Община Димитровград за периода 01.01.2010 г. до 30.09.2011 г.

Според закона докладът и материалите към него се изпращат на прокуратурата при наличие на данни за престъпление, припомнят от палатата, но уточняват, че не могат да огласяват данни от доклад, изпратен на прокуратурата до приключване на наказателното производство.

Докладът в частта за нарушенията на процедурите за възлагане на обществени поръчки се изпраща на изпълнителния директор на Агенцията по обществени поръчки и на директора на Агенцията за държавна финансова инспекция.

Докладът е изпратен на кмета на Община Димитровград и на Общинския съвет – Димитровград, които в срок до три месеца трябва да предприемат мерки за изпълнение на препоръките на Сметната палата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button