Хасково

Административният съд се бори за сграда на сезона

Административен съд ХасковоСградата на хасковския административен съд се бори за приз в конкурса „Фасада на сезона“ на популярна фирма за изолации в конкуренция с 14 други сгради в страната.

Целта на конкурса е широката българска публика да оцени сградите, които съчетават творческото виждане на архитекта с високото качество на използваните продукти и професионално изпълнение, като с това допринасят значително за култивирането на населените места и ландшафта в Република България, пише в регламента. Гласуването е онлайн и продължава до края на май.

Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината“.

Във временното класиране сградата на хасковския административен съд в момента е на второ място. Нейни проектанти са архитектите Янчо Апостолов, Владимир Александров и Оксана Балабанова, а изпълнител е „Аква-3“. Инвеститор е Министерство на правосъдието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.05.2012 19:13 19:13

natiskai HASKOVOOOOOOO

миша
миша
08.05.2012 19:51 19:51
Back to top button