Хасково

НАП – Хасково продава на търг гараж, влекач и поземлен имот на длъжници

На търг се продават гараж в Хасково, влекач DAF в Свиленград и поземлен имот в Любимец, съобщават от офиса на НАП в областния град. Те са собственост на длъжници на приходната агенция.

Гаражът е 24 квадратни метра, като е снабден с електричество и водопровод. Намира се на партерен етаж в триетажна жилищна сграда в хасковския квартал „Младежки хълм“. Първоначалната цена на имота е 21 000 лв.

Поземленият имот в Любимец е с площ 216 кв. м. и се предлага заедно с построена в него едноетажна промишлена сграда. Досега е ползван като стопански двор и може да бъде придобит срещу 6 075 лева най-малко, колкото е стартовата цена. Влекачът DAF е от 2007 г. и се предлага заедно с полуремарке CARMOSINO за 22 500 лв.

НАПОт офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не се стига до действия по принудително изпълнение от страна на публичните изпълнители, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с дирекция „Събиране“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button